Bowling, ett sätt att umgås!

För dig som redan testat på bowling vet att det är något som passar alla oavsett ålder. Hos oss tillhandahåller vi klot och skor för den som inte har egen utrustning, man kan även hyra reaktiva klot vilket innebär klot som har egenskapen att skruva till skillnad från de vanliga kloten som finns att låna.
Man behöver inte räkna själv utan detta sköts via datorer som registrerar alla slag och uppställningar. Efter avslutat spel kan man få dessa utskrivna att visa upp hemma, i skolan eller på arbetet. För barn finns funktionen automatiska staket som åker upp på sidorna just för denne och hindrar klotet från att trilla ner i rännorna, på så vis kan alla spela på samma bana med olika förutsättningar samtidigt.

Vill just du eller någon du känner spela bowling mer aktivt så finns båda husliga, kurser och föreningar. Under "föreningar" hittar du länkar till de olika föreningar som håller till hos oss idag. Vill du starta en egen förening och anmäla lag till Stockholmsserien eller kanske lag i husligan? Bowling räknas som friskvård, varför inte se till att dina anställda gör något tillsammans utanför arbetsplatsen? Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper er att komma vidare.
Har du en gammal mamma eller pappa som har svårt att aktivera sig? Be dom komma till oss, vi har pensionärsföreningar som träffas regelbundet, har interna tävlingar och umgås vid högtider samt arrangerar kortare utflykter/resor.

Vi ställer oss ofta frågan, hur ofta bowlar du? Normalt sett är det fler än 5ggr/år och ändå har du ingen egen utrustning? Jämförelsevis har du säkert egna skidor eller badmintonraket trots att du utövar detta lika frekvent, dags att göra samma med din bowling? Vill ni skaffa egen utrustning klickar ni "Proshop", där kan ni välja olika paket och ta del av våra erbjudanden.